Entrevistes

La música clàssica i l’humor conflueixen a “Concerto a tempo d’umore”

Aquest passat dissabte, 24 d’octubre, el Teatre Municipal Cooperativa va poder gaudir d’una vetllada d’allò més divertida. I es que l’Orquestra de Cambra de l’Empordà va portar fins a la nostra ciutat l’espectacular muntatge “Concerto a tempo d’umore. El públic barbarenc va poder gaudir d’una complexa barreja entre la música clàssica i l’humor gestual, que va entretenir, sorprendre i fer riure d’allò més a aquells i aquelles que es van apropar al teatre.

A ritme d’algunes de les peces més destacades de Vilvadi, Schubert o fins i tot de les més emblemàtiques bandes sonores de la història del cinema, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà aconsegueix enaltir escenes hilarants a través del moviment.

Destaca la gran tasca de coordinació i el talent, tant dels músics com del director, Jordí Purtí, que aconsegueixen mostrar la seva cara més humorística sense perjudicar ni un sol instant l’esplendor de la música.

Amb un final molt participatiu, part del TMC, que novament va mantenir la restricció del 50% com a mesures de seguretat per la covid-19, va acabar d’empeus oferint una gran ovació als artistes que van fer gaudir i riure d’allò més al públic barbarenc aquest passat dissabte a la nit.

Si voleu saber més detalls d’aquest espectacle, podeu escoltar l’entrevista que a Ràdio Barberà vam fer al director Jordi Purtí a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *