Informació local

Els portaveus valoren a Ràdio Barberà el Ple Municipal d’Octubre

La darrera setmana hem conversat a ‘El Cafè de Barberà‘ amb tots els grups municipals de l’Ajuntament de Barberà del Vallès per saber que en pensen dels temes tractats en el ple d’octubre del 2020 de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.  Un ple que es va dur a terme de nou forma telemàtica, però amb una nova plataforma per tractar de deixar enrera els problemes tècnics.

El protagonisme de nou va recaure en les mocions amb temes supramunicipals. Esquerra Republicana de Catalunya va presentar dues mocions relacionades amb la justicia espanyola i la seva politització. També es van aprovar d’urgència subvencions de concessió directa a les entitats culturals i socials i al Club d’Escacs Barberà. A més, el PSC va sol·licitar ajudes a fons perdut de la Generalitat pels sectors de la restauració i el comerç. Abans s’havien aprovat dues noves modificacions de crèdit (les números 22 i 23 del pressupost 2020) i sis modificacions per les ordenances fiscals, entre altres qüestions.

Podeu escoltar les entrevistes amb Ciutadans, Podem Barberà, Esquerra Republicana de Catalunya, la Plataforma Ciutadana per Barberà i Partit dels Socialistes de Catalunya a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *