Entrevistes

La Covid redueix el programa d’activitats del 25N

L’Oficina de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament de Barberà del Vallès organitza (a través de la plataforma Zoom) aquest dimecres 11 de novembre a les 18h la presentació del llibre “Sóc feminista i no ho sabia”.

Aquesta era una més de les activitats que s’havien organitzat per a commemorar el 25N, el Dia Internacional contra la Violència vers les dones, però finalment s’ha convertit en l’activitat principal -ja que la gran majoria dels actes previstos s’han hagut de cancel·lar- juntament amb la conferència que es va emetre el passat 4 de novembre amb l’activista feminista Iria Marañón Goyeneche.

De fet, del programa original pensat per a aquest 25N,  també es farà l’hora del conte coeducatiu el pròxim 20 de novembre a càrrec de la Núria Clemares Roca, on s’explicaran dues històries que volen fer reflexionar a petits i petites. Aquesta activitat es farà al canal d’Instagram de la Biblioteca Esteve Paluzie.

Al ‘de ben a prop’ han tingut l’oportunitat de poder parlar amb l’Ariadna Oltra Martí, per poder saber més sobre el seu llibre i sobre la conferència. Podeu escoltar l’entrevista a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *