De ben a prop

Barberà, 26 anys de Ciutat Educadora

El pròxim 30 de novembre es commemora el Dia Internacional de la Ciutat Educadora, i per això des de la Regidoria d’Educació de la nostra ciutat volen celebrar-ho. Enguany fa 26 anys d’ençà que Barberà es va adherir al projecte i el regidor d’Educació, en Daniel González Cabrera, ha assegurat que “a Barberà del Vallès tenim la sort de tenir un teixit associatiu molt importat i moltes persones implicades amb la ciutat i podem dir que Barberà és Ciutat Educadora, no només perquè estem adherits a un ens que ho reconeix sinó també perquè fem accions que així ho avalen”.

Tant el regidor com la tècnica d’Educació, Primera Infància i Família, la Sara Torres,  han passat pel programa “De ben a prop” per explicar les activitats que es duran a terme durant aquesta commemoració.

Des d’Educació proposen, entre altres accions, publicar a les xarxes socials les imatges que creiem que parlen d’una bona experiència educativa amb l’etiqueta #BdVCiutatEducadora. Amb aquest gest es podrà construir un “mapa” amb totes les iniciatives educatives que tenen lloc a Barberà del Vallès.

“La idea és que tota la ciutat, i no tan sols la comunitat, té capacitat d’educar i d’incidir en la vida de les persones, i una ciutat educadora és aquella ciutat  que té aquest pensament de fer millor la vida a les persones i en clau d’educació” ha conclòs la tècnica.

Podeu escoltar tota l’entrevista a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.