Informació local

Nova baixada del risc de rebrot a Barberà del Vallès

Barberà del Vallès torna a experimentar una setmana més, i ja en són quatre, una disminució del risc de rebrot. Segons les dades del Departament de Salut, en aquesta ocasió concreta, la davallada ha estat de 170 punts, i ara aquesta xifra es situa en 176, un nivell que continua sent alt.

També ha disminuït la taxa reproductiva efectiva (Rt) i ha passat d’1’77 a 0’63. La xifra de casos positius per covid-19 acumulats a la nostra població ha augmentat en 29, un increment més reduït que en les últimes setmanes. D’aquesta manera Barberà acumula 1.149 casos positius de covid-19 des de l’inici de la pandèmia i 83 defuncions, una més respecte a fa set dies.

Per una altra banda, segons dades d’aquest dimarts, el nombre de persones del nostre municipi ingressades en un centre hospitalari a causa de la Covid-19 ha augmentat i ha passat de dues a quatre.

També han variat les xifres de grups i persones confinades en els centres escolars del nostre municipi. Així, segons les dades d’aquest dimecres de l’aplicació TraçaCovid de la Generalitat de Catalunya actualment, Barberà compta amb 5 centres educatius que registren algun grup confinat.

Amb dos grups confinats trobem els instituts La Romànica i Can Planas. El primer registra 42 alumnes aïllats, dos docents i 36 positius acumulats. El segon, 43 alumnes aïllats i vuit positius acumulats.

L’Institut Escola Can Llobet compta amb un grup confinat, 18 persones aïllades de les quals una és docent i 11 positius acumulats. Xifres semblants presenta l’Institut Bitàcola amb un grup confinat i 21 alumnes aïllats.

Per una altra banda, l’Escola Pablo Picasso registre un grup confinat amb un 12 aïllat i 18 alumnes i 12 positius per covid-19 acumulats.

Finalment tant l’Escola Miquel Martí i Pol, com Marta Mata i El Bosc només registren una persona confinada cadascun.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *