De ben a prop

En marxa la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja

La Creu Roja de Sabadell ja ha iniciat la seva habitual campanya de recollida de joguines per repartir entre els infants de famílies més vulnerables de les ciutats de Sabadell, Sant Quirze, Badia i Barberà del Vallès.

En aquestes quatre poblacions de referència s’arribarà a uns 2.000 infants en total, un centenar més que l’any passat. De fet, a la nostra ciutat s’ha detectat un creixement d’una quarantena de menors en situació de vulnerabilitat.

Tant la responsable de la campanya, la Lourdes Farré, com el tècnic de comunicació, en Xavi Miralles, han assistit al programa “De ben a prop” per donar tots els detalls d’aquesta campanya que s’allargarà fins al 4 de gener i en la que encara hi ha temps de poder col·laborar.

En total Creu Roja Catalunya vol arribar a més de 25.000 infants de 400 municipis, en la que és probablement l’edició més complicada tant per la vulnerabilitat de les famílies com per les restriccions sanitàries.

Com sempre, l’entitat demana joguines que no siguin bèl·liques, ni sexistes i que siguin noves. A més totes les persones interessades a col·laborar fent de voluntàries, amb donatius, o amb joguines poden posar-se en contacte amb Creu Roja Sabadell mitjançant les seves xarxes socials o a través del seu correu electrònic informacio.sabadell@creuroja.org.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera ho podeu fer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *