Informació local

El risc de rebrot torna a pujar a Barberà

Després d’unes setmanes de reducció del risc de rebrot, Barberà del Vallès torna a experimentar un augment, en aquest cas de 45 punts i assoleix la xifra de 221, segons les dades del Departament de Salut d’aquest dimarts. El risc de rebrot continua sent alt i també canvia de tendència la taxa reproductiva efectiva (Rt) i passa de 0,63 a 1,17.

La xifra de casos positius per covid-19 acumulats a la nostra població ha augmentat en 42, un increment més alt que en les últimes setmanes. D’aquesta manera Barberà acumula 1.191 casos positius de covid-19 des de l’inici de la pandèmia i 84 defuncions, una més respecte a fa set dies.

Per una altra banda, segons dades d’aquest dimarts, el nombre de persones del nostre municipi ingressades en un centre hospitalari a causa de la Covid-19 es manté en quatre.

També han variat les xifres de grups i persones confinades en els centres escolars del nostre municipi en general han experimentat una reducció. Així, segons les dades d’aquest dimecres de l’aplicació TraçaCovid de la Generalitat de Catalunya actualment, Barberà compta únicament amb dos centres que registren algun grup confinat.

L’Escola Pablo Picasso, amb dos grups confinats, és el que en té més en aquests moments, registrant 38 persones aïllades, tres de les quals pertanyen al personal docent. També compta amb un grup confinat l’Institut Bitàcola i 21 alumnes aïllats.

Finalment només presenten persones confinades, l’escola Marta Mata, tres i l’Escola Can Serra, un.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *