Entrevistes

Del 7 al 18 de desembre Festival online DocsdelMes

Per tal de no deixar en l’oblit tots els documentals que no s’han pogut projectar durant el confinament i durant les restriccions per fer front la Covid-19 s’organitza el Festival online DocsdelMes.

El festival tindrà lloc del 7 al 18 de desembre i està emmarcat dins el programa Documental del Mes on, des de ja fa 2 anys, cada últim dimecres de mes es pot gaudir d’una projecció de cinema documental a Barberà del Vallès.

Per aquest motiu, han visitat el magazín “De ben a prop” la tècnica de Col·lectius Socials i Cultura, la Jéssica Sánchez Díaz, i el coordinador i dinamitzador del Docs Barcelona al Vallès, l’Oriol Font.

A l’entrevista han explicat que es podran veure 6 documentals, 5 d’aquests són: “Joana Biarnés, una entre tots”, “My stuff”, “Renda bàsica”, “Receptes pel desastre”, “Com canviar el món”.

L’últim documental que es podrà veure, el 18 de desembre, l’escollirà el públic entre aquests 3 títols: “5 days of dance”, “Teoria sueca de l’amor”, “bicicletes vs cotxes”. Per escollir quin documental tancarà el festival podeu votar a aquest enllaç.

Tots els documentals estaran accessibles a través de la web de DocsBarcelona. El procediment és ben senzill: us heu de registrar, haureu d’escollir el documental i obtindreu un enllaç per cada documental que vulgueu veure. Els documentals només estaran disponibles 48 hores des de la seva publicació.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera per saber tots els detalls del Festival online DocsdelMes ho podeu fer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *