Informació local

El Ple aprova l’actualització del Pacte Local per la Reconstrucció i Recuperació de Barberà

Aquest passat divendres, 4 de desembre, l’Ajuntament de Barberà del Vallès va celebrar una sessió plenària extraordinària, novament telemàtica, entorn la Covid-19.

En el primer punt d’aquesta es va donar compte al ple de la gestió municipal que s’ha realitzat fins ara per afrontar la crisi sanitària provocada per la covid-19. Els diferents regidors i regidores de l’equip de govern van anar exposant una per una totes aquelles tasques que s’han dut a terme des de les diferents àrees del consistori per a gestionar totes les problemàtiques sorgides d’aquesta crisi sanitària, econòmica i social.

A continuació també es va donar compte sobre el seguiment i estat d’execució en què es troba el Pacte Local per la Reconstrucció i Recuperació social i econòmica de Barberà del Vallès, aprovat en el ple extraordinari celebrat el 3 de juny de 2020.

Aquest punt anava estretament lligat al tercer, en el que es va donar llum verda, per unanimitat, a l’actualització del Pacte i el conseqüent encàrrec a la Comissió política tècnica responsable de l’elaboració de noves propostes que ampliïn i adeqüin els objectius establerts en el document.

Els i les diferents portaveus dels grups municipals van aprofitar per a fer una valoració de la gestió que s’ha fet fins ara del Pacte Local per la Reconstrucció i Recuperació social i econòmica i alhora van fer diverses propostes de cara a aquesta actualització.

Podeu escoltar la sessió plenària extraordinària del mes de desembre de l’Ajuntament de Barberà del Vallès a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *