Entrevistes

Ecovidrio transforma el vidre en aliments

L’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio, dedicada a gestionar la recollida selectiva de residus d’envasos de vidre a Espanya, organitza la campanya ‘Quilo x Quilo’ que a la nostra ciutat tindrà lloc fins al pròxim divendres 18 de desembre.  Així, des del passat 4 de desembre i fins al pròxim 18 de desembre tots els quilos de vidre que es reciclin als dos contenidors especials que s’han col·locat a la plaça de la Vila i a la via Sant Oleguer, s’acabaran transformant en ajuda directa per als bancs d’aliments.

Es tracta d’una campanya on “s’ha volgut unir una causa ambiental i una causa social i convertir els quilos de vidre que es recullen en aquests contenidors en els mateixos quilos d’aliments per fer una aportació a les famílies més desfavorides” ha explicat la gerent d’Ecovidrio, la Sílvia Mayo, al programa “De ben a prop”.

A la campanya ‘Quilo x Quilo’ hi col·laboren un total de 44 ciutats a Espanya, d’entre les quals es troben 7 ciutats catalanes. De fet, col·laborar amb aquesta iniciativa és molt fàcil, ja que com ha explicat la gerent només calen “3 envasos per fer un quilo de vidre”. 

Una vegada acabada la campanya a totes les ciutats i amb un recompte dels quilos totals reciclats Ecovidrio farà una aportació econòmica a la Federación Española de Bancos de Alimentos, que serà l’entitat encarregada de fer arribar els aliments a les famílies més necessitades.

Mayo, a més de parlar de la campanya ha aprofitat per parlar del reciclatge de vidre i ha assegurat que “a Catalunya hi ha molt bona consciència ambiental a l’hora de reciclar vidre”.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera sobre la campanya d’Ecovidrio i sobre el reciclatge ho podeu fer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *