Informació local

Sílvia Fuster es presenta a les eleccions autonòmiques amb el PDeCAT

Foto arxiu. Sílvia Fuster en una entrevista a Ràdio Barberà

La portaveu de la PCPB i exalcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster, ha renunciat a la secretaria general del partit municipal. Així ho ha fet saber la mateixa PCPB a través d’un comunicat, en el qual afirma que la renúncia és voluntària i que es va fer efectiva el passat 11 de desembre.

I es que segons han confirmat a Ràdio Barberà tant Sílvia Fuster com el PDECat l’exedil formarà part de la llista d’aquest últim per a les properes eleccions autonòmiques del 14 de febrer com a independent. Concretament està previst que situï en un dels primers els primers 10 llocs de la llista que encapçalarà l’exconsellera Àngels Chacón a la demarcació de Barcelona. Com que és independent, la incorporació l’aprovarà l’executiva nacional del PDECat i la ratificarà el consell nacional.Per una altra banda, ara la PCPB ha organitzat una comissió gestora provisional encarregada d’efectuar les funcions pròpies de la secretària general mentre que el partit estableix els terminis i les gestions oportunes per a obrir un procés de presentació de sol·licituds de candidatures i la posterior elecció per votació de l’assemblea de nou secretari o secretària.

Recordem que Fuster va ser alcaldessa de Barberà del Vallès durant la legislatura 2015-2019, amb el suport de Junts per Barberà i ERC. Actualment exercia com a portaveu del principal grup de l’oposició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *