Informació local

Augmenten les dades de la Covid-19 a Barberà

Barberà del Vallès torna a experimentar un acusat ascens en el risc de rebrot. Segons dades del Departament de Salut d’aquest dimarts, 15 de desembre, aquest índex ha augmentat fins als 356 punts, és a dir, 89 més, i continua en un nivell alt. També ha augmentat la taxa reproductiva efectiva (Rt) i ha passat de 1’13 a 1’63.

La xifra de casos positius per covid-19 acumulats a la nostra població ha augmentat en una setmana en 47, un major incrementa que el registrat la setmana anterior. Segons aquestes xifres, actualment Barberà acumula 1.268 casos positius de covid-19 des de l’inici de la pandèmia i 84 defuncions, una xifra que es manté des de fa dues setmanes.

Per una altra banda, segons dades d’aquest dimarts, el nombre de persones del nostre municipi ingressades en un centre hospitalari a causa de la Covid-19 ha augmentat en una, i actualment se’n registren 6.

I si la setmana passada es registrava una disminució del nombre de grups confinats als centres escolars del nostre municipi. Set dies després aquesta xifra experimenta un desctacat augment segons les últimes dades de l’aplicació TraçaCovid de la Generalitat de Catalunya, ja que s’ha passat d’un centre educatiu amb dos grups confinats a sis centres i un total de set grups confinats.

L’Escola Miquel Martí i Pol compta dos grups confinats i registra 48 persones aïllades, quatre de les quals pertanyen al personal docent. L’Escola Marta Mata registra un grup amb 27 persones aïllades, una de les quals, docent. L’Escola Pablo Picasso també registra un grup amb 24 alumnes aïllats i un docent, igual que l’Institut Can Planas, que compta amb un grup confinat de 26 alumnes. Finalment l’Institut Escola Can Llobet registra un grup confinat, en el que s’ha aïllat 26 alumnes, quatre persones docents i una del personal extern i l’Escola El Bosc compta amb un grup confinat amb 26 persones aïllades, una de les quals docent. Per una altra banda, l’Institut La Romànica només registra una persona aïllada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.