De ben a prop

“Aquest Nadal compra a Barberà”

“Aquest Nadal compra a Barberà” és el lema de la campanya nadalenca que han posat en marxa des de l’associació ‘Som Comerç, Som Barberà’. 

Una campanya en la qual es pot participar fins al pròxim 5 de gener, i que, com a novetat se sortejarà en directe el pròxim 11 de gener a partir de les 10 del matí al programa “De ben a prop” .

“Volem repartir premis entre la gent de Barberà, per això hem fet 7 premis de 500€ amb vales de 50€ per 10 botigues per poder repartir el premi entre tots els comerços de l’associació” ha explicat la Pilar Segovia, membre de la junta de l’associació ‘Som Comerç, Som Barberà’. 

Es tracta d’una campanya en què, enguany, pot participar tothom que compri en qualsevol dels 70 comerços adherits a la promoció sense importar la despesa que faci.

I la manera de participar és ben senzilla: Comprem o adquirim el servei a qualsevol comerç de ‘Som Comerç, Som Barberà’ fins al 5 de gener i fiquem el tiquet de compra a alguna de les urnes habilitades. Entre el 6 i el 10 de gener els comerciants uniran tots els tiquets de compra en una única urna i es farà un sorteig a Ràdio Barberà (que podreu seguir en directe a la 98.1 de la FM i a la web) el pròxim 11 de gener. No es podrà fer com habitualment es fa, després de la cavalcada de reis, ja que enguany no hi haurà.

Aquesta campanya està sent bona per l’any que portem, però no volem mirar campanyes d’altres anys. És un moment diferent, la situació és més complicada, però la farem amb il·lusió i amb optimisme” ha explicat la Pilar Segovia. Per la seva banda, la Pepi Expósito ha agraït el suport de la ciutadania barberenca al comerç de la ciutat.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera sobre la campanya de Nadal dels comerços barberencs, ho podeu fer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.