Ràdio Barberà

Nadal: programació especial de Ràdio Barberà

Des del dijous 24 de desembre fins al dilluns 11 de gener de 2021 la programació habitual de Ràdio Barberà es veurà alterada per les festes. Els continguts d’aquestes setmanes seran els següents:

  • Resum informatiu del 2020. Cada dia a la 13h i a les 2 l’equip del 98.1 Notícies oferirà un repàs a l’actualitat d’aquest any tan intens informativament a Barberà del Vallès i al món.
  • La pandèmia des de l’adolescència. Amb la col·laboració de l’Institut Bitàcola us portem 9 càpsules on l’alumnat d’aquest centre educatiu ens apropa les seves vivències durant els mesos de confinament i emergència sanitària. D’aquesta manera volem conèixer millor el punt de vista dels i les joves en un moment tan difícil.
  • Millors moments de la producció pròpia de l’emissora: De Ben a prop, El Cafè de Barberà, L’Espiell, En Segon Pla, Entre Bastidors i Reenfoca2. De dilluns a divendres entre les 9 i 20h  cada hora us portarem una selecció de diferents continguts de la programació de Ràdio Barberà des del setembre. D’aquesta manera, us continuem acompanyant aquestes festes amb entrevistes i tota classe de seccions amb col·laboradors i col·laboradores.
  • També continuarà l’actualitat informativa més general amb els butlletins informatius i el Notícies En Xarxa edició matí (de 8 a 9h del matí excepte els dies festius).

A més, oferirem diferents continguts produïts per La Xarxa especialment per aquestes dates:

  • El programa especial La Taula de Nadal: divendres 25 de desembre de 16 a 19h
  • 12 campanades, 12 rellotges: el 31 de gener a les 23:55h
  • El concert de Nadal de l’Auditori: ‘El misteri de Nadal’ (25 de desembre a les 22h) i el Concert ‘Temperaments’ (26 de desembre a les 22h)

Des de Ràdio Barberà volem recordar la necessitat d’extremar les precaucions sanitàries per l’empitjorament dels indicadors de la pandèmia: ús correcte de la mascareta, distància física de més d’1 metre i mig, higiene de mans i prioritzar els espais oberts. Malgrat les festes s’ha de reduir el màxim possible la interacció social. Podeu revisar les mesures de restricció vigents en aquest article.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.