Informació local

Barberà inicia el Nadal amb un augment del risc de rebrot

Novament el risc de rebrot a Barberà del Vallès torna a experimentar un increment. El dimarts, 15 de desembre, es registraven 356 punts, i aquest dimarts 22, han estat 481, segons les dades del Departament de Salut. Així el risc de rebrot continua en el nivell alt, i la taxa reproductiva efectiva (Rt) també ha augmentat, passant de l’1,63 al 1,85.

La xifra de casos positius per covid-19 acumulats a la nostra població ha augmentat en 57, un dels majors increments de les últimes setmanes. Segons aquestes xifres, actualment Barberà acumula 1.325 casos positius de covid-19 des de l’inici de la pandèmia i 84 defuncions, una xifra que es manté des de fa setmanes.

Per una altra banda, segons dades d’aquest dimarts, el nombre de persones del nostre municipi ingressades en un centre hospitalari a causa de la Covid-19 ha augmentat en una, i actualment se’n registren set.

Els centres escolars ja han tancat les seves portes per les festes nadalenques, però segons les últimes dades de l’aplicació TraçaCovid de la Generalitat de Catalunya actualment, a Barberà hi hauria quatre centres escolars que haurien acabat aquest primer trimestre amb algun grup confinat.

En el cas de l’Institut Escola Can Llobet, es registrarien dos grups confinats, amb 50 persones aïllades, sis de les quals pertanyen al personal docent.

L’Escola El Bosc comptaria amb un grup confinat, 16 alumnes aïllats i dues persones docents. Un cas semblant és el de l’Escola Elisa Badia, que registra un grup confinat amb 19 persones aïllades, una d’elles docent.
En el cas de l’Escola Pablo Picasso, també es registra un grup confinat però en aquesta ocasió amb 24 persones aïllades, una d’elles docent.

Finalment l’Institut La Romànica i l’Escola Miquel Martí i Pol només compten amb una persona aïllada cadascun.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *