Informació local

El ple dona llum verda al Pressupost Municipal 2021

El passat 23 de desembre l’Ajuntament de Barberà del Vallès va celebrar l’últim ple municipal de l’any 2020 el qual novament es va dur a terme de manera telemàtica.

Entre els punts tractats destaca l’aprovació definitiva del pressupost general, les bases d’execució i la plantilla de personal de l’Ajuntament de Barberà per a l’exercici 2021. Les xifres van tirar endavant amb el suport del PSC, ERC i Podem Barberà. Ciutadans i la PCPB es van abstenir.

Per unanimitat es van aprovar altres punts com la pròrroga del Pla Local de Joventut 2017-2020, la finalització de l’encàrrec a l’empresa municipal Activitats Integrades, SA per a la gestió del programa d’actuació de l’Oficina Local d’Habitatge; o l’actualització del Pla Estratègic de Subvencions 2020-2023.

També van ser aprovades l’ordenança fiscal reguladora de l’impost sobre béns immobles per a l’any 2021, la de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres per a l’any 2021 i la reguladora de la taxa per ocupació del sòl, subsol i la volada de la via pública per a l’exercici 2021 i següents.

En aquesta sessió plenària, el grup de Ciutadans va presentar dues mocions. La primera sol·licitava la supressió del tribut metropolità i la segona, mostrava rebuig vers la “discriminació lingüística de l’espanyol a Catalunya“. Ambdues no van ser aprovades per falta de suport.

El ple de desembre també va acollir el comiat de la regidora de la PCPB, Yolanda Molinero, que dimiteix d’aquest càrrec.

Podeu escoltar tota la sessió plenària del mes de desembre de l’Ajuntament de Barberà del Vallès a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *