Entrevistes

L’alcalde Xavier Garcés fa balanç del 2020 a El Cafè de Barberà

El 2020 ha estat un any marcat arreu del món i a Barberà del Vallès per la crisi sanitària, econòmica i social. Un any complicat per tothom i amb protagonisme de la pandèmia de coronavirus. A “El Cafè de Barberà” han entrevistat l’alcalde de Barberà del Vallès per tractar els principals temes de l’any que hem deixat enrere i que, de fet, era el primer complet de Garcés al capdavant el consistori des de la seva investidura el juny del 2019.

Xavier Garcés ha posat en valor el ritme de la campanya de vacunació a les residències a Barberà del Vallès i ha insistit en que calen més recursos sanitaris a la ciutat tant per la vacunació com per fer front a la pandèmia en uns propers mesos que seran crítics. En aquest sentit, l’alcalde ha posat el focus en la responsabilitat individual per superar l’actual situació crítica i ha defensat que el principal papel de l’Ajuntament és sensibilitzar.

Durant la conversa el batlle també ha valorat l’impacte de la pandèmia a les residències barberenques durant la primera onada (amb 41 morts) agraint l’esforç a les direccions i la plantilla d’aquests centres, ha exposat les línees mestres del Pressupost del 2021 i ha argumentat que el gran repte és modernitzar l’administració local per poder executar totes les inversions previstes i també els projectes derivats dels Fons europeus, entre d’altres temes.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera ho podeu fer a continuació:

Join the discussion

  1. Pingback: Barberà del Vallès realitza més de 300 vacunacions - radiobarbera.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *