Informació local

L’Ajuntament celebra el primer ple del 2021

Aquest dimecres, 20 de gener, l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha celebrat el ple municipal corresponent al mes de gener, el qual novament es va dur a terme de manera telemàtica.

La sessió es va iniciar amb la intervenció de l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés que va exposar al ple la situació epidemiològica de Barberà del Vallès respecte a la Covid-19 i alhora va destacar que el nostre municipi s’ha convertit en un punt de referència vers les diverses proves de detecció del coronavirus. Garcés també va explicar quin és l’estat del procés de vacunacions a la nostra ciutat.

A continuació es va tractar el primer punt, en el que el ple es donava per assabentat de l’escrit presentat per Sílvia Fuster en el qual comunicava la seva baixa del grup PCPB i alhora el seu pas a la condició de regidora no adscrita.

La sessió plenària va continuar amb l’aprovació de la renúncia de la regidora de la PCPB, Yolanda Molinero, però la que no es va poder fer efectiva va ser la possessió del seu substitut, Guillem Vilaregut, ja que la Junta electoral no havia fet arribar encara l’acta.

A continuació es va aprovar la constitució de l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública.

A la sessió plenària d’aquest mes de gener també es va tractar la moció d’ERC respecte al procediment a seguir quan hi hagin animals domèstics involucrats  en casos de violència masclista.

La sessió va finalitzar amb els diversos precs i preguntes que van realitzar els regidors i regidores i una paraula ciutadana, en representació del veïnat d’un bloc del carrer del Bosc, respecte als recents fets violents al Parc Europa.

Podeu escoltar la sessió plenària municipal d’aquest mes de gener a continuació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *