Informació local

Disminueix el risc de rebrot i augmenten les vacunes

Milloren les dades de la incidència de la covid-19 a Barberà del Vallès. Segons les xifres del Departament de Salut d’aquest dimarts, en els últims set dies el risc de rebrot ha passat de 533 punts a 336. També ha disminuït la taxa reproductiva efectiva (Rt) que ha baixat del 0,80 al 0, 69.

La xifra de casos positius per covid-19 acumulats a la nostra població ha augmentat en 55, 30 menys respecte l’increment de la setmana anterior. Actualment la nostra ciutat ja ha registrat 1.820 persones contagiades des de l’inici de la pandèmia. Per una altra banda, es mantenen el nombre de defuncions en 88.

Respecte al nombre de persones del nostre municipi ingressades en un centre hospitalari a causa de la covid-19, actualment se’n registren 12, una més que fa set dies.

Per una altra banda, sí que continua en augment el nombre de dosis de vacuna administrades a barbarencs i barbarenques, segons les dades del Departament de Salut a Barberà del Vallès ja s’han arribat a les 722 primeres dosis, i 250 de la segona. Aquesta última ha experimentat un increment de 163 dosis en 7 dies.

Recordem que la vacunació s’està duent a terme al personal sanitari dels Centres d’Atenció Primària de la nostra ciutat i a les residències de gent gran, tant a residents com a personal.

Per una altra banda, segons les dades de l’aplicació Traçacovid de la Generalitat de Catalunya el nombre de grups escolars confinats al nostre municipi es manté. Així doncs, Barberà del Vallès compta actualment amb 6 grups escolar confinats, un dels quals és de la llar d’infants El Petit Cangur que registra 20 alumnes i 3 docents aïllats.

L’Escola Can Serra compta amb un grup confinat i 26 persones aïllades, una de les quals és de l’equip docent; l’Escola del Bosc, un grup i 19 persones aïllades, entre elles una persona docent, també amb un grup compta l’Escola Elisa Badia, que a més registra 18 persones aïllades, entre les quals es troba un membre del personal docent.

L’Escola Miquel Martí i Pol i l’Institut La Romànica registren un grup confinat cadascun i 22 i 26 persones aïllades respectivament. Finalment tant l’Institut Can Planas com l’Escola Pablo Picasso només registren persones aïllades, 9 alumnes el primer i un alumne i un docent la segona.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *