Informació local

Membres de la política barbarenca participen a les eleccions al Parlament

Barberà del Vallès també es present a diverses llistes de les candidatures que concorreran a les eleccions al Parlament de Catalunya que tindran lloc el proper diumenge 14 de febrer.

Si tenim en compte la posició a les llistes, trobem a l’ex secretària general de la PCPB i ex alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster, com a número set de la llista de la demarcació de Barcelona del PDeCAT. Per una altra banda, trobem a l’ex regidora del PSC, Mònica Maya, com a número 30 dels socialistes. L’actual portaveu de Podem Barberà, David Clarà ocupa el lloc 43 de la llista d’En comú Podem. El candidat per Vox a Barberà del Vallès a les darreres eleccions municipals, Alfonso Paniagua, apareix com a número 45 d’aquest partit. I finalment com a número 60 de Junts per Catalunya es sitúa la cap de llista d’aquesta formació a Barberà a les darreres eleccions municipals, Núria Ramon

A Barcelona s’han presentat 22 candidatures; a Girona, 20; a Lleida, 20; i a Tarragona, 21. El nombre de candidatures presentades a aquests comicis, un total de 83, és molt superior al de les eleccions del 21 de desembre del 2017.

Finalment se n’han proclamat 69 (15 a Barcelona; 18 a Girona; 18 a Lleida; i 18 a Tarragona) que seran les que definitivament concorreran als comicis al Parlament de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *