Informació local

Petit relaxament en les restriccions anticovid

Des de dilluns 8 de febrer i, com a mínim, fins al pròxim 21 de febrer hi ha un petit relaxament en les mesures per frenar la Covid i, per tant, en les restriccions que s’aplicaran durant les següents setmanes.

Quina situació tenim ara?

  • Després de més d’un mes de confinament municipal, ara el confinament és comarcal durant tota la setmana.
  • El sector de la restauració amplia els seus horaris. Ara, bars i restaurants poden obrir per esmorzars entre les 7.30 i les 10.30h i per dinar entre les 13h i les 16.30h. Per als sopars la situació continua igual: servei de recollida al local entre 19h i 22h i comanda a domicili fins a les 23h.
  • La situació als comerços no canvia: poden obrir els establiments de menys de 400 metres quadrats i comerços essencials també, els centres comercials continuen tancats i els caps de setmana no es permet cap activitat que no es consideri essencial. Un petit canvi és que les llibreries passen a considerar-se establiment cultural i per això, poden obrir els caps de setmana.
  • En l’àmbit esportiu els gimnasos han reobert amb un aforament màxim del 30% a l’interior, amb activitats de grup limitades a 6 persones, amb utilització de mascareta de manera obligatòria i vestidors tancats (excepte en el cas de les piscines).
  • Pel que fa a les activitats culturals, segueixen al 50% d’aforament sempre que no superin les 1.000 persones.
  • Es permet l’activitat semipresencial a les escoles de música i de dansa, però les activitats de lleure continuen aturades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *