Informació local

Especial 14F: Ràdio Barberà explica la nit de les eleccions al Parlament

El proper diumenge 14 de febrer 5,6 milions de ciutadans i ciutadanes estan cridats a votar a les eleccions al Parlament de Catalunya.

L’equip de Ràdio Barberà oferirem un programa especial a partir de les 20 hores del mateix diumenge. En aquest programa donarem a conèixer el sondeig de TV3, la informació important de la jornada electoral a Barberà del Vallès, seguirem l’escrutini en directe i parlarem amb els protagonistes de la nit electoral des d’una perspectiva local.

Com tota la programació de l’emissora municipal es podrà seguir a través de la 98.1 de la FM i de www.radiobarbera.cat.

De ben segur el desenvolupament de la jornada electoral estarà marcat per la pandèmia com ho ha estat la campanya. De fet, les eleccions arriben després que el Tribunal de Justicia de Catalunya suspengués la intenció de la Generalitat de aplaçar-les amb acord de la Mesa de Partits al maig a l’espera d’una situació epidemològica millor.

A Barberà del Vallès, on el cens electoral és de 24.879 persones, hi haurà alguns canvis d’espais electorals i també de funcionament de la jornada per  garantir la seguretat sanitària i prevenir contagis de Covid-19. Tota la informació relativa a aquests canvis la podeu consultar a la web de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *