Informació local

Alumnes dels instituts de Barberà llegeixen el manifest institucional del 8M

Avui, 8 de març, Barberà del Vallès s’afegeix a la commemoració del Dia Internacional de les Dones amb diverses activitats.

Aquest matí l’Assemblea feminista de Barberà havia de dur a terme a la plaça Garcia Lorca un taller de cartells i customització de samarretes, però a causa de la pluja aquest ha passat a ser telemàtic i s’ha realitzat a través de les xarxes. A més, des de l’assemblea s’insta a la ciutadania a penjar als balcons diverses reivindicacions feministes i a afegir-se a la concentració que es durà a terme a aquesta tarda a les 19h a la plaça de la Vila.

Per una altra banda, a les 12h, s’ha realitzat l’acte de lectura del Manifest Institucional de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, el qual s’ha dut a terme a la sala de plens del consistori, però de forma telemàtica, així que només s’ha pogut seguir a través del canal de Youtube del consistori.

Enguany, la lectura ha anat a càrrec de quatre alumnes dels centres de secundària de la nostra ciutat: Ainoa Martínez Cumi de l’Institut Can Planas, Dana Vicente Herreros, Institut La Romànica, Leyre Hernández Luque de l’Institut Bitàcola i Zaira Lopera Molina de l’Institut Escola Can Llobet.

També han dut a terme intervencions el regidor d’Equitat de Gènere de l’Ajuntament de Barberà, Daniel González i l’alcalde de Barberà, Xavier Garcès. Ambdós han reivindicat la commemoració d’aquest dia i han destacat la seva importància i la necessitat de la implicació de tots i totes.

Podeu escoltar tot l’acte de la lectura del manifest institucional del Dia Internacional de les Dones a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.