Informació local

El ple aprova el Pla Director d’Enllumenat Públic de Barberà

Aquest dimecres, 10 de març, l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha celebrat una sessió extraordinària del ple municipal per a tractar diversos punts.

Així, aquesta es va iniciar en l’àmbit de serveis econòmics donant compte de la resolució d’aprovació de la liquidació del Pressupost municipal de l’exercici 2020.

A continuació es van tractar diverses modificacions de crèdit. La primera d’elles per a fer front a les despeses de refinançament de diversos projectes com l’adequació del terreny contigu a la nova comissaria de la Policia Local, paviment a les vies públiques, renovació de voreres o accions en el clavegueram del sector de la Ronda Santa Maria amb Josep Maria de Segarra, entre altres. Aquesta va ser aprovada per unanimitat.

També va obtenir el suport de tot el ple la modificació de crèdit per a dur a terme diverses obres i projectes que es preveuen realitzar dins de l’àmbit de transició energètica.

Finalment, també es va procedir a debatre una modificació de crèdit destinada a cobrir les despeses i inversions que contempla el projecte de les obres de la passarel·la del Baricentro a la N-150. Aquesta va ser finalment aprovada amb el vot a favor de tots i totes les membres del ple menys d’ERC que es va abstenir.

Posteriorment es va aprovar el Pla Director d’Enllumenat Públic de Barberà del Vallès amb el suport de tots els grups menys Ciutadans i la PCPB, que es van abstenir.

La sessió plenària extraordinària va finalitzar amb l’aprovació per unanimitat de la designació del regidor Guillem Vilaregut com a patró de la Fundació Barberà Promoció en substitució de l’ex regidora Yolanda Molinero.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *