De ben a prop

La Fundació Barberà Promoció participa a l’e-Fira Connecta’t a l’FP

Del 19 al 23 de març tindrà lloc la cinquena edició de l’e-Fira Connecta’t a l’FP. Un esdeveniment que enguany s’organitza en format virtual i on tindran lloc tallers, conferències i xerrades de diferents famílies professionals i cicles formatius.  A més, hi haurà concursos i premis per a les persones que hi participin.

Per parlar d’aquesta iniciativa el programa “De ben a prop” ha convidat a la responsable de l’Àrea de Formació de la Fundació Barberà Promoció, la Marga García, aprofitant que seran presents a la e-Fira amb un estand virtual.

“L’objectiu és que totes les persones que assisteixin puguin tenir informació sobre tota l’oferta del territori tant de Formació Professional per l’Ocupació com de Formació Professional Inicial o com de PCI”, ha explicat García.

Durant la e-Fira hi haurà més de 30 estands virtuals de centres públics i concertats i d’àmbits molt diferents com l’artístic, l’esportiu, l’administratiu, el tecnològic, el turístic…

Però la responsable de l’Àrea de Formació de la Fundació Barberà Promoció ha aclarit que aquest esdeveniment “no és només per les persones joves” sinó que “també és un espai de trobada per a les famílies que volen reorientar als seus fills, o per persones que, malgrat estar treballant, volen continuar els seus itineraris formatius, o per professionals del sector educatiu o formatiu que volen buscar espais de trobada amb persones que estan treballant en el mateix àmbit”.

La Fira és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Consell de l’FP i l’Ocupació de l’àmbit de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes (CRIRC), format per 14 municipis del Vallès Occidental i Oriental entre els quals es troba Barberà del Vallès.

Per poder participar en aquesta activitat educativa, només us heu d’inscriure a la seva web de manera gratuïta.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera sobre l’e-Fira Connecta’t a l’FP amb la responsable de l’Àrea de Formació de la Fundació Barberà Promoció, ho podeu fer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.