Entrevistes

L’ànima d’en Frank Sinatra visita el TMC

El Teatre Municipal Cooperativa continua la temporada i aquest passat dissabte, 13 de març, va tornar a obrir les portes per acollir una nova proposta, en aquesta ocasió de teatre musical, “Les dones de Frank.

Aquest és un espectacle ideat per la coneguda actriu barberenca Mònica Pérez, que compta amb les espectaculars veus de Marian Barahona, Mone Teruel, Susana Ribalta i Txell Sota, i la interpretació al piano de Joan “NitoFigueras.

No és la primera vegada que aquest elenc actua junt, i precisament el fet de poder tornar-ho a fer va ser un dels motius per a posar en marxa aquest nou projecte.

A través de la música d’en Frank Sinatra, adaptada i traduïda al català per Roser Batalla, a “Les dones de Frankse’ns explica la història del cantant estatunidenc a través de la veu i experiències de les seves fans. Mitjançant un fil conductor, la Cris, la Marina, la Jou i la Carla descobreixen molts detalls de la vida d’en Sinatra a través del llegat de la Nona, una autèntica “bobby soxer” de l’època.

Aquest muntatge és una de les propostes que s’ha recuperat de la temporada anterior del TMC, ja que es va haver de suspendre donades les restriccions per a frenar la covid-19. Les seves protagonistes afirmaven que tenien moltes ganes de tornar als escenaris i valoraven molt positivament la resposta del públic.

El TMC va poder gaudir de cançons, anècdotes, històries, molt d’humor i sobretot de la immortal música d’en Frank Sinatra.

Podeu escoltar l’entrevista a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.