Entrevistes

La velocitat de reproducció baixa per sota de l’1

El risc de rebrot canvia de tendència i ha disminuït en els darrers set dies a Barberà del Vallès. Segons les dades del Departament de Salut d’aquest dimarts, aquest s’ha situat en els 326 punts, es a dir, 126 menys que la setmana anterior. També ha experimentat una davallada la velocitat de reproducció, i se situa per sota de l’1 per primera vegada en diverses setmanes, concretament en el 0,88.

Respecte al nombre de contagis a Barberà del Vallès des de l’inici de la pandèmia, aquesta xifra ja assoleix els 2.354, 51 més respecte fa set dies. El nombre de defuncions es manté en 92 i sí que augmenta la xifra de pacients ingressats en un centre hospitalari a causa del coronavirus, ja que actualment se’n registren 2.

Per una altra banda, el que continua en augment és el nombre de vacunes administrades a ciutadans i ciutadanes del nostre municipi. Concretament s’han administrat 969 primeres dosis en els darrers 7 dies, arribant a les 5.534. Respecte a la segona dosis, ja se n’han subministrat 1.612es a dir, 85 més en aquest mateix període.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *