Informació local

Torna el confinament comarcal

Des d’aquest divendres dia 9 d’abril torna el confinament comarcal. Una mesura que estarà vigent, en principi, fins al 19 d’abril i durant cada dia de la setmana.
D’aquesta manera, tornem a la situació prèvia al 15 de març amb un confinament comarcal que el Procicat va decidir eliminar coincidint amb la Setmana Santa.

“Estem creixent de forma molt preocupant en les UCI en l’ocupació de llits de crítics al nostre país i és un creixement que no és assumible pel sistema sanitari i això ens obliga a donar una resposta”, ha explicat la consellera de Salut, Alba Vergés, a la roda de premsa de dimecres.

Amb la limitació de la mobilitat s’espera reduir la pressió hospitalària en un moment en el qual encara no hem vist els efectes de la Setmana Santa. De fet, segons les últimes dades del Departament de Salut hi ha 483 persones ingressades a les UCI, que són 25 pacients més que el dia anterior.

Pel que fa a la resta de restriccions continuen igual: confinament nocturn, sense canvis a la restauració i als comerços i obligació de les empreses a potenciar el treball a distància.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.