Informació local

EL ple declara Barberà àrea amb mercat d’habitatge tens

Aquest dimecres, 21 d’abril, l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha celebrat el ple municipal corresponent al quart mes de l’any, el qual novament es va dur a terme de manera telemàtica, tot i que a causa d’incidències tècniques no es va poder transmetre pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Barberà, i només es va poder seguir a través de Ràdio Barberà.

Un dels principals punts de l’acta encapçalava la sessió. Es tractava de la declaració de Barberà com a àrea amb mercat d’habitatge tens, la qual va ser aprovada amb els vots a favor de tots els grups, menys Ciutadans que va votar en contra i la regidora no adscrita, Sílvia Fuster, que es va abstenir.

A continuació es va aprovar la rectificació de l’inventari de béns del consistori en data de 31 de desembre de 2020.

En la sessió plenària d’aquest mes també es va aprovar diverses modificacions de crèdit per a realitzar estudis, redacció de projectes i obres a diversos àmbits municipals; per a sufragar el manteniment de diversos edificis municipals de l’àmbit de l’ensenyament, esport, cultura i serveis generals i per a fer front a treballs d’arranjament del Castell de Barberà.

A la sessió plenària municipal d’aquest mes d’abril també es va donar compte al ple del Pla Pressupostari 2022 –2024 i de la pròrroga de la comissió de serveis en el lloc de treball de tresorera.

En l’apartat de mocions d’urgència se’n van exposar dues que ja havien estat prèviament aprovades per la Junta de Portaveus. La primera d’elles, presentada pel PSC, instava a la Generalitat a incloure les activitats culturals com a excepció de les restriccions de mobilitat comarcal. La segona, presentada per ERC, va declarar Barberà del Vallès municipi amic de la lactància materna.

Podeu escoltar el ple municipa ldel mes d’abril de l’Ajuntament de Barberà  a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.