Informació local

Es publiquen els videos de Barberà en Xarxa

Aquesta setmana l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha publicat els vídeos de les 18 entitats barberenques que formen part del projecte Barberà en Xarxa.

Es tracta d’un projecte que ha nascut de la necessitat de substituir la tradicional mostra d’entitats, que es fa habitualment a la Plaça de la Vila, i que s’hauria d’haver celebrat al setembre de l’any passat, però que a causa de la situació sanitària va ser totalment impossible.

“Tota aquesta situació ha perjudicat les entitats, que han vist minvar la participació i hem volgut traslladar les carpes de la mostra d’entitats a les xarxes”, ha explicat el regidor de Convivència i Participació Ciutadana, en Joan Muñoz, al programa “De ben a prop”.

Per això, s’han publicat 18 entrevistes pertanyents a les 18 entitats participants d’aquest projecte, on s’explica la història de les entitats, anècdotes, i on ens recorden com podem contactar amb elles. Totes aquestes intervencions es poden veure al canal de Youtube de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i al directori d’entitats.

“Estem contents perquè han participat entitats de gent gran, culturals, esportives, juvenils, de salut… inclòs entitats que no són de Barberà, com és el cas d’Andy Down Sabadell, però que hi participa molt a la nostra ciutat”, ha aclarit Muñoz.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera amb el regidor de Convivència i Participació Ciutadana, ho podeu fer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.