Entrevistes

Kràmpack, noves cares però la mateixa essència

El Teatre Municipal Cooperativa va esgotar les entrades aquest dissabte, amb un aforament del 50% per les mesures de seguretat de la covid-19, al rebre un dels plats forts de la temporada. Es tracta de Kràmpack“, la comèdia d’èxit de Jordi Sánchez que 25 anys després tornava als escenaris i que aquest cap de setmana ha visitat la nostra ciutat.

L’elenc conformat per Àlex Ferré, el Mikel Iglesias, el Jaume Casals i la Lídia Casanova és l’encarregat de donar novament vida a aquesta comèdia que va acollir grans èxits als anys 90 quan era protagonitzada per Jordi Sánchez i Joel Joan.

Un jove repartiment, que va saber tornar a portar l’essència de “Kràmpack” a l’escenari, aconseguint conservar tots aquells detalls que fan tornar enrere als més nostàlgics i sorprenent a tot aquell públic neòfit que no va poder gaudir de l’obra en la seva primera etapa.

“Kràmpack” va fer riure d’allò més al públic barberenc amb les històries del Pau, el Xavi i el José Luis, tres amics que han decidit anar a viure junts. Tot i que finalment s’hi afegeix la Berta, perquè es necessita un inquilí més. El problema, però, resideix en que la Berta és l’ex del Pau. I al Xavi i al José Luis els hi agrada. Tot i que de tant en tant el Xavi i el Pau fan kràmpacks per passar-ho bé.

Una història que fins i tot va ser adaptada a la gran pantalla per en Cesc Gay. Així que inevitablement, tot i el pas dels anys, l’èxit estava gairebé garantit.

Tot i estar al 50% de l’aforament, els aplaudiments van aconseguir omplir el Teatre Municipal Cooperativa en finalitzar la funció, amb un públic, de totes les edats, que es va mostrar totalment entusiasmat amb l’espectacle del qual acabava de gaudir.

Una estona abans que comencés la funció vam poder parlar amb el seu elenc protagonista.

Podeu escoltar l’entrevista a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *