Informació local

Marc Torrent, professor de l’Escola Municipal de Música: “Hi ha molt neguit”

El magazín “De ben a prop” ha convidat a un dels professors de de l’Escola Municipal de Música, en Marc Torrent, al programa per tal d’explicar la situació que està vivint l’EMM i el professorat. Fa uns mesos que l’empresa encarregada de gestionar l’Escola va presentar un concurs de creditors i, de moment, l’equip docent no ha cobrat el mes d’abril.

El professor ha deixat clar que “hi ha molt neguit” i que aquesta situació els “desestabilitza”. A més, ha remarcat que “el sistema de licitacions sembla que no és el millor per tenir unes condicions laborals estables”.

Torrent també ha explicat que des de l’Ajuntament els hi donen suport, “però que amb la situació actual no poden fer-hi res fins que un jutge no decreti que hi hagi un aixecament d’uns embargaments per uns impagaments a Hisenda”.

L’equip docent continua fent la seva feina, però està patint per la situació actual i també pel que vindrà ja que l’empresa que ha fet fallida és responsable d’ells fins al setembre. 

Si voleu escoltar l’entrevista sencera, ho podeu fer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.