Informació local

Més de 10.000 barbarencs i barbarenques ja han rebut la primera dosi

La davallada de l’índex de rebrot al nostre municipi sembla consolidar-se. Una setmana més aquesta xifra ha disminuït i en aquesta ocasió ha passat dels 191 punts als 123, segons les dades d’aquest dimarts del Departament de Salut. També continua baixant la velocitat de reproducció que ja es troba per sota de l’1, concretament al 0,79.

Per una altra banda, s’han registrat 22 contagis en la darrera setmana a Barberà del Vallès, així actualment, el nombre total de positius a la nostra ciutat des de l’inici de la pandèmia, és de 2.584.

Per la seva banda, el nombre defuncions a causa de la covi-19 es manté en 94 a la nostra ciutat des de l’inic de la pandèmia, i en referència al nombre de persones de Barberà del Vallès ingressades a un centre hospitalari a causa del coronavirus, és actualment de dos, una menys respecte a fa set dies.

Respecte al procés de vacunació, actualment la nostra ciutat ja ha sobrepassat el llindar de les 10.000 persones que han rebut la primera dosi, concretament, 10.438, 1.239 més respecte a fa set dies. Respecte a la segona dosi, 4.125 persones ja l’han rebut, una diferència de 304 respecte a la passada setmana.

Per una altra banda, ha augmentat en 379 el nombre persones que han rebut la pauta de vacunació completa, es a dir, es comptabilitzen les persones que han rebut les dues dosis, però a més, aquelles que han rebut la monodosi de Janssen i aquelles persones de 65 anys o menys amb un diagnòstic de covid-19 previ a l’administració de la primera dosi. Així doncs, en aquest cas, a la nostra ciutat es registren ja 4.297 persones que ja tenen la pauta completa de vacunació.

Finalment, ha disminuït en un el nombre de grups escolars confinats a Barberà del Vallès, segons les dades d’aquest dimecres de l’aplicació TraçaCovid de la Generalitat. Si fa set dies, els centres escolars en registraven un total de quatre grups, en aquesta ocasió la xifra es queda en tres. Un de l’Escola Marta Mata, que compta amb 22 persones aïllades, un altre de l’Escola Elisa Badia, amb 23 persones aïllades i el darrer pertany a l’Escola Miquel Martí i Pol, amb 23 persones aïllades.

De la resta de centres només tres compten amb alguna persona aïllada, l’Institut Can Planas amb dos alumnes, l’Escola Pablo Picasso amb tres, i la Llar d’Infants La Blava, que registra amb una persona docent, aïllada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.