Informació local

Escacs i Geganters a les tertúlies de Barberà en Xarxa

Com ja sabeu, el magazín “De ben a prop” convida cada setmana a dues entitats que formen part del projecte Barberà en Xarxa. Un projecte que va néixer per ajudar a les entitats barberenques en època de Covid-19 i per permetre que la ciutadania tingués la possibilitat de conèixer més detalls sobre cadascuna de les participants.

En aquesta tercera tertúlia, les entitats convidades han estat la Colla de Geganters i Grallers de Barberà del Vallès i el Club d’Escacs Barberà. La primera representada pel seu president i cap de colla, el Xavier Benítez, i la segona per la professora d’escacs, la Marina Ponsa.

Si voleu escoltar aquesta tertúlia, ho podeu fer a continuació:

I recordeu que també es poden veure els vídeos d’aquestes entitats i de la resta de participants al canal de Youtube de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i al directori d’entitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.