Informació local

El ple aprova el Pacte Local per a la reconstrucció i recuperació social i econòmica de Barberà 2021

Aquest dimecres l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha celebrat el ple municipal corresponent al mes de maig, el qual novament es va dur a terme de manera telemàtica.

A la sessió d’aquest mes es van aprovar dues subvencions dirigides a l’entitat Parròquia de Santa Maria i a l’associació de Familiars cuidadors de malalts d’Alzheimer de Cerdanyola del Vallès.

També es va donar llum verda, amb una ajustada votació, a la Instrucció sobre la regulació de l’ús dels dispositius conductors d’energia per part de la Policia Local i la incorporació per al seu ús dos dispositius de conducció d’energia elèctrica model Taser X2 amb els corresponents dispositius de gravació d’imatges.

En el ple d’aquest mes de maig també es van aprovar modificacions corresponents als preus públics per a la prestació de diferents serveis de les Llars d’Infants Públiques Municipals.

A la sessió també es va donar compte de l’estat d’execució del pressupost municipal en data de 31 de març, així com del període mig de pagament a proveïdors i de l’informe de morositat del primer trimestre d’aquest any.

Per una altra banda, tots els grups van estar d’acord vers la modificació del dia de celebració del ple municipal del mes de juny, que finalment es durà a terme el 22 de juny i no el 23 com estava programat.

Un dels punts principals va ser l’aprovació de la segona edició del Pacte Local per a la reconstrucció i recuperació social i econòmica de Barberà del Vallès i una modificació de crèdit de 905.000 euros per a poder dur a terme les actuacions que contempla.

Per una altra banda, es van donar a conèixer les mocions aprovades per la Junta de portaveus. La primera, del grup de Ciutadans en la que es sol·licitava que Barberà del Vallès es declari ciutat compromesa amb la Prevenció del suïcidi i l’atenció al supervivent. L’altre, presentada per ERC, en suport del consistori a la candidatura de la Sardana la llista representativa del patrimoni cultural i material de la UNESCO.

La sessió plenària va finalitzar com sempre amb els precs i preguntes dels diferents regidors i regidores a l’equip de govern, on va sorgir l‘Escola Municipal de Música i l’aeroport de Sabadell, entre altres.

Podeu escoltar la sessió plenària del mes de maig a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.