Informació local

Nova tertúlia de Barberà en Xarxa

Al magazín “De ben a prop” segueixen les tertúlies relacionades amb el projecte Barberà en Xarxa. Un projecte que va néixer amb la finalitat de promocionar i difondre el teixit associatiu de la ciutat per reivindicar la seva tasca socialitzadora i integradora, a més d’oferir recursos de difusió a les entitats sense ànim de lucre.

En aquesta quarta tertúlia, les entitats convidades han estat l’Agrupació Social de Jubilats i Pensionistes Can Gorgs i l’Associació Andi Down. La primera representada per la presidenta de l’entitat, la Maria del Mar Morell, i la segona també representada per la seva presidenta, la Dolors Pallàs.

Si voleu escoltar aquesta tertúlia, ho podeu fer a continuació:

I recordeu que també es poden veure els vídeos d’aquestes entitats i de la resta de participants al canal de Youtube de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i al directori d’entitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.