Informació local

Segueixen les tertúlies del projecte Barberà en Xarxa

Una setmana més al magazín “De ben a prop” ha tingut lloc una altra tertúlia relacionada amb el projecte Barberà en Xarxa. Recordem que amb l’esclat de la pandèmia moltes activitats es van haver d’ajornar o de suspendre, cosa que va afectar la Mostra d’Entitats i a la Jornada d’Associacionisme i Participació Ciutadana, i per això es van crear noves propostes amb les quals s’ha intentat ajudar al teixit associatiu barberenc.

En aquesta cinquena tertúlia de Barberà en Xarxa, les entitats convidades han estat l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Barberà del Vallès i el Club Handbol Barberà. La primera representada pel seu president, l’Antonio Romero, i la segona representada pel secretari, el David Martín.

Romero, a més, ha aprofitat aquesta trobada per recordar la recollida d’aliments que tindrà lloc aquest dijous dia 4 de 9 del matí a 8 del vespre a la plaça de la Vila i al Mercat Municipal.

Si voleu escoltar aquesta tertúlia, ho podeu fer a continuació:

I recordeu que també es poden veure els vídeos d’aquestes entitats i de la resta de participants al canal de Youtube de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i al directori d’entitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.