Informació local

Millora el risc de rebrot a Barberà però es manté alt

Continua la tendència a la baixa del risc de rebrot a Barberà del Vallès, i disminueix 140 punts en set dies. Concretament, segons les dades del Departament de Salut, ha passat dels 257 al 117, però, tot i aquest decrement, el risc continua sent alt.

També baixa la velocitat de reproducció, que novament es situa per sota de l’1, concretament al 0,98, quan la setmana passada era de 2,40.

El creixement de nombre de casos positius al nostre municipi es manté, i en aquesta última setmana se n’han registrat 26 més, la mateixa quantitat que en la setmana anterior. Així la xifra total de persones contagiades des de l’inici de la pandèmia a la nostra ciutat és de 2.657.

Per la seva banda, el nombre defuncions a causa de la covid-19 es manté en 94 a la nostra ciutat des de l’inic de la pandèmia, i en referència al nombre de persones de Barberà del Vallès ingressades a un centre hospitalari a causa del coronavirus, actualment no se’n registra cap.

El procés de vacunació de Barberà del Vallès segueix endavant. Segons dades d’aquest dimarts, ja s’han administrat 13.180 primeres dosis, 1.158 en la darrera setmana. Respecte a les segones dosis, s’han inoculat 1.390 en els darrers set dies, fins a assolir la xifra de 7.084.

Finalment les persones que han rebut la pauta completa, ja sigui perquè han estat vacunades amb les monodosis de Janssen, amb les dues dosis d’una altra vacuna, o perquè han passat la malaltia, ja arriben a les 7.350, 1.452 més en els últims set dies

Novament Barberà del Vallès no registra cap grup complet confinat en els diferents centres escolars del municipi. Únicament les escoles Elisa Badia i Pablo Picasso i l’Institut Can Planas compten amb un alumne aïllat cadascun.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *