Informació local

Samuel Miranda: “He viatjat a Itàlia més de 10 vegades”

Miranda W Travels és el canal de Youtube del barberenc Samuel Miranda. Un canal que va néixer en plena pandèmia i que durant l’últim any ha anat creixent a bon ritme fins a aconseguir superar els 2.000 subscriptors i més de 25.000 reproduccions en alguns dels seus vídeos.

Miranda ha explicat al magazín “De ben a prop” que també té un compte d’Instagram relacionat amb el canal de Youtube amb més de 8.000 seguidors i seguidores que s’interessen pels seus viatges.

Uns viatges que, de fet, s’han anat enregistrant durant més de 10 anys i que ha aprofitat precisament el 2020, l’any en què la gent no podia viatjar, per publicar i està “molt agraït” amb els resultats i amb les interaccions.

Miranda a més d’ensenyar els viatges i les rutes que fa, també dona consells per viatjar de manera econòmica: “el secret és asseure’s i plantejar-se la ruta de manera tranquil·la i buscar els preus a tot arreu, consultant les webs fins i tot en el ‘mode incògnit'”.

El barberenc, destaca Vietnam com l’experiència més increïble d’entre els viatges que ha fet: “Vaig fer una ruta de 10 dies i és el viatge on més he rigut i on pitjor ho he passat, he perdut maletes i vols, he dormit a autobusos, he suat com si estigués ficat a una piscina… a Vietnam cada minut és una sorpresa”.

A Miranda W Travels podrem descobrir experiències llunyanes com les de Polònia, Maldives o Cambodja però també més properes com les de Canàries, Tossa de Mar o la Vall de Boí, entre d’altres.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera amb el barberenc Samuel Miranda, podeu fer-ho a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *