Informació local

L’Institut Bitàcola rep dos premis Baldiri

L’equip directiu de l’Institut Bitàcola ha visitat el magazín “De ben a prop” per poder parlar dels premis Baldiri que van rebre fa uns dies. Es tracta d’uns premis entregats per la Fundació Carulla, que reconeixen cada any centres educatius, mestres i personal docent que fan apostes valentes i de futur amb projectes innovadors a les seves aules. Ho fan a través de quatre categories: Baldiri Connexions, Premi Joan Triadú, Baldiri Escola i Baldiri Experiències. Aquestes dues últimes són les que han guanyat a l’Institut Bitàcola. Pel que fa al premi Baldiri Experiències premia a experiències d’aprenentatge que facilitin als infants les eines necessàries per fer front a l’emergència emocional sorgida per la Covid-19 i ho facin a través de llenguatges artístics i creatius. Aquest premi se l’ha endut el projecte Mira’m als ulls‘. Un premi que la directora del Bitàcola, la Berta Riera, ha explicat en què l’han invertit: “Hem destinat l’aportació econòmica dels 500 € del Baldiri Experiències a material artístic com aquarel·les, retoladors especials, material més tècnic… “.

D’altra banda, pel que fa al premi Baldiri Escola amb el seu atorgament “busquen reconèixer centres que fan una aposta innovadora, una aposta atrevida en l’àmbit educatiu, que incorporen aquest art i aquesta llengua catalana en el projecte general i en el projecte marc, i que encaixin en el que avui dia s’anomena ‘Escola Innovadora’. Així d’aquesta manera quan un centre guanya aquest premi passa a ser un punt de referència per a altres centres”, ha concretat el Joan Carles Tinoco, el coordinador pedagògic. Aquest segon premi està dotat amb 3.000 €.

Si voleu conèixer més detalls d’aquests premis, podeu escoltar l’entrevista sencera amb l’equip directiu de l’institut Bitàcola a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.