Informació local

Punt final a les tertúlies de Barberà en Xarxa

Ja han arribat a la seva fi les tertúlies que han tingut lloc durant uns mesos al magazín “De ben a prop” relacionades amb el projecte Barberà en Xarxa. Durant aquestes setmanes hem pogut conèixer més a fons la feina de moltes entitats barberenques i quina és la seva situació en l’actualitat.

De fet, han passat pels micròfons de Ràdio Barberà més d’una dotzena d’entitats de la nostra ciutat, que han donat detalls sobre el seu inici i han explicat anècdotes i part de la seva història.

En concret, hem pogut saber més de: L’Associació d’Història de Barberà, Barberà amb la Sardana, Colla de Geganters i Grallers de Barberà del Vallès, Club d’Escacs Barberà, Coral a Quatre Veus, l’Esplai l’Esquirol, l’Associació Andi Down, l’Agrupación Social de Jubilats i Pensionistes de Can Gorgs, el Club Handbol Barberà, l’Associació de Jubilados y Pensionistas de Barberà del Vallès, la Unió Esportiva Hoquei Barberà, l’Aula d’Extensió Universitària i l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

A les dues últimes intervencions les entitats convidades han estat la Unió Esportiva Hoquei Barberà representada pel seu president, en Lluís Biedma i l‘Aula d’Extensió Universitària i l’Associació Espanyola Contra el Càncer, representades totes dues per la Maria Alcobé, presidenta de la primera entitat i vocal de la junta de la segona.

La intervenció d’en Lluís Biedma la podeu escoltar a continuació:

La intervenció de la Maria Alcobé on parla de dues entitats la podeu escoltar a continuació:

I recordeu que també es poden veure els vídeos d’aquestes entitats i de la resta de participants al canal de Youtube de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i al directori d’entitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.