Informació local

Arriba la Festa Major 2021

Divendres, dissabte i diumenge tindrà lloc la Festa Major de Barberà del Vallès. Una celebració a mig camí entre la de l’any passat, la Festinada, i les anteriors celebracions prepandèmia. Per això, aquesta setmana en Joan Muñoz, el regidor de Cultura, Cultura Popular i Tradicional, Festa Major i Festes de Barri, ha assistit al programa “De ben a prop” per poder explicar quines activitats es faran durant la Festa Major d’enguany i també durant el Cicle d’Estiu.

Enguany, la ubicació de totes les activitats es redueix a 5 espais diferents on es poden garantir les distàncies de seguretat necessàries: El Teatre Municipal Cooperativa, el pati de la Torre d’en Gorgs, la plaça del Mil·lenari, l’Amfiteatre de l’Escola el Bosc, la passarel·la de la instal·lació esportiva de Can Llobet.

“Quan vam començar a preparar la Festa Major amb les entitats era el mes de febrer, i per tant, les mesures de seguretat les hem anat adaptant, perquè no són les mateixes”, ha explicat el regidor.

“El pregó aquest any el farà la Gent Gran, que són un dels col·lectius que més ha patit la pandèmia, i hem cregut que és una bona manera d’iniciar la Festa Major”. De fet, el regidor ha recordat que les associacions de Gent Gran, fins ara no havien participat d’aquest inici de festa.

Totes les activitats programades es podran gaudir presencialment i de manera gratuïta i es poden adquirir entrades fins a l’1 de juliol a la web del Teatre Municipal Cooperativa, o bé a la mateixa taquilla del teatre. També es podran adquirir les entrades presencialment una hora abans de cada espectacle a cadascun dels espais on tindran lloc les activitats.

Si voleu consultar totes les activitats de la Festa Major d’enguany, podeu fer-ho aquí.

I podeu escoltar l’entrevista sencera amb el regidor Joan Muñoz, a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.