Entrevistes

Ple juny 2021: entrevistes a ‘El Cafè de Barberà’

Tot els grups municipals de l’Ajuntament de Barberà del Vallès van visitar ‘El Cafè de Barberà‘ per valorar la sessió ordinària del dimarts 22 de juny.

En aquesta sessió es va aprovar l’acord per desenvolupar el Servei d’Atenció Integral local per les persones LGTBI entre la Direcció General d’Igualtat i l’Ajuntament i el manifest institucional del 28 de juny, Día Internacional de l’Orgull LGTBI.

També es va ratificar l’Informe de Seguiment i avaluació del Pla director de Desenvolupament econòmic, Comerç i Ocupació 2018-2020 i la inclusió de la regidora no adscrita Sílvia Fuster en diverses comissions de l’Ajuntament de Barberà.

A més, es va designar de Teresa Maria Garriga com a Jutgessa de Pau i va rebre llum verda la moció d’ERC per lluitar contra la pobresa menstrual.

Per últim, es van presentar dues mocions d’urgència que van generar molt debat i finalment no van tenir un suport majoritari. La primera de Ciutadans en rebuig vers els indults dels presos del procés i la segona de Podem Barberà contra la sanció imposada per l’Ajuntament de Barberà al sindicat CGT per enganxar cartells a la via pública.

Podeu escoltar les entrevistes amb Ciutadans, Podem Barberà, Esquerra Republicana de Catalunya, la Plataforma Ciutadana per Barberà i Partit dels Socialistes de Catalunya a continuació: 

Javier Pérez de Ciutadans:

David Clarà de Podem:

Pere Pubill d’Esquerra Republicana de Catalunya:

Guillem Vilaregut de la Plataforma Ciutadana per Barberà:

Daniel González del Partit dels i les Socialistes de Catalunya:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.