Ràdio Barberà

Temporada d’estiu a Ràdio Barberà a partir del 6 de juliol

A partir del dimarts 6 de juliol, després de la Festa Major de Barberà del Vallès, Ràdio Barberà engenga la seva programació d’estiu i la programació adapta horaris i formats. La majoria de la graella habitual agafa vacances fins al setembre, però es mantenen els serveis informatius i s’afegeixen algunes propostes com: El Cafè de ben a prop, Enganxa’t o Obert per Vacances

La principal novetat de la programació de producció pròpia serà El Cafè de ben a prop (d’11 a 13h), una proposta que combinarà el repàs de l’actualitat general de El Cafè de Barberà amb les entrevistes i seccions culturals i d’entreteniment del magazín De ben a prop i que comptarà amb l’equip dels dos programes. 

Les persones col·laboradores de la Ràdio – que tiren endavant programes com Es Trendy, la Llanterna Màgica, Guantanamera o Vistarama – agafen vacances fins la propera temporada, però tindrem un nou programa cultural de la Rosa Maria Ortega, que durant la temporada s’encarrega dels programes A la Carta i Plus d’elegància. A l’estiu ens oferirà l’Enganxa’t, un magazín cultural amb notícies musicals i  agenda de concerts. 

La programació que emet Ràdio Barberà en col·laboració amb altres emissores municipals mitjançant La Xarxa també finalitza la temporada 2020-2021. Els serveis informatius de La Xarxa es mantenen, encara que adaptats i per segon estiu consecutiu oferirem l’Obert per Vacances, el magazín de les ràdios locals. 

Per tant, les properes quatre setmanes de juliol (fins al divendres 30) la programació de Ràdio Barberà consistirà de dilluns a divendres en: els butlletins horaris de La Xarxa, el Butlletí informatiu local a les 11h, l’emissió de les diferents edicions de Notícies en xarxa i l’Obert per vacances (a partir del 19 de juliol), El Cafè de ben a prop d’11 a 13h i el 98.1 Notícies a partir de la 13h.

A més, a la tarda hi haurà la reemissió de El Cafè de Ben a prop i el 98.1 Notícies. Divendres a les 15h oferirem el nou Enganxa’t. El cap de setmana oferirem el resum d’actualitat del 98.1 Notícies i el Notícies en xarxa.

Tots els detalls de la programació es poden consultar a la graella. 

Durant el mes d’agost es mantindrà l’emissió dels programes de La Xarxa que no s’aturen durant l’estiu: Notícies en xarxa i Obert per Vacances, però com és habitual no hi haurà programació de producció pròpia ni de persones col·laboradores de Ràdio Barberà

Durant el juliol continuarem treballant en els continguts de l’emissora municipal per després de les vacances. Si ens vols fer arribar propostes per la temporada 2021-2022 ens pots contactar per diferents vies i també per Whats App al 606 41 41 60.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.