Informació local

La velocitat de reproducció torna a situar-se per sota de l’1

Continuen millorant les xifres de la covid-19 a Barberà del Vallès, tot i que aquestes encara reflecteixen un risc molt alt. Així, segons les dades del Departament de Salut d’aquest dimarts, el risc de rebrot ja ha baixat fins als 765 punts, 302 menys respecte a fa set dies.

La velocitat de reproducció també ha disminuït i finalment s’ha situat per sota de l’1, ja que aquest dimarts es registrava a 0,83, una xifra que no s’assolia des de fa un mes.

El ritme de contagis, però, es manté, ja que en set dies s’han sumat 151 positius més al nostre municipi, xifra semblant a la de la setmana anterior quan se’n registraven 155. Actualment Barberà del Vallès ja ha arribat als 3.413 casos positius per Covid-19.

El nombre de defuncions es manté en 94 des de mitjans del mes de maig, i també es manté el nombre de persones ingressades en quatre.

Aquesta última setmana s’han inoculat 601 primeres dosis, arribant a les 21.685 i 1.145 segones, assolint la xifra de 18.101. També continua creixent el nombre de persones que ja han rebut la pauta completa, i actualment ja en són 19.385, 1.210 més en l’última setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.