Entrevistes

Totes les entrevistes del ple de juliol 2021

Els grups municipals, amb l’excepció d’ERC per motius d’agenda, van visitar ‘El Cafè de ben a prop’ per valorar la sessió ordinària del dimecres 21 de juliol del ple de l’Ajuntament de Barberà del Vallès. Són les darreres converses del curs abans de les vacances d’estiu.

En aquesta sessió es va parlar de l’explosió del transformador elèctric del bloc de Ronda Santa Maria 213 i dels incidents incívics durant la Festa Major. També es va aprovar prorrogar un any més el contracte d’externalització del Servei d’Atenció Domiciliària

A més, es va aprovar Pla de Desenvolupament econòmic per al periode 2021-2023 i una actuació inclosa al Pacte Local de Reconstrucció: les subvencions directes per entitats sense ànim de lucre i el comerç local.

No va sortir endavant la moció d’Esquerra Republica de Catalunya per rebatejar la sala B del Teatre Municipal Cooperativa amb el nom de Nativitat Yarza i es establir que els festius locals per al 2022 seran el 9 de maig i el 4 de juliol.

Per últim, es van presentar dues mocions d’urgència que van tenir les entitats bancàries com a protagonistes. La primera, de la PCPB, proposava al consistori efectuar una transició cap a la banca ètica i la presentada per la regidora no adscrita, Sílvia Fuster plantejava sol·licitar a les entitats bancàries la millora dels seus serveis a la ciutadania en general i a la gent gran en particular.

Podeu escoltar les entrevistes amb Ciutadans, Podem Barberà, la Plataforma Ciutadana per Barberà i Partit dels Socialistes de Catalunya a continuació: 

Javier Pérez de Ciutadans:

David Clarà de Podem:

Manel Ferreté de la Plataforma Ciutadana per Barberà:

Daniel González del Partit dels i les Socialistes de Catalunya:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.