Ràdio Barberà

Ràdio Barberà marxa de vacances

Ràdio Barberà atura la seva programació durant el mes d’agost per vacances de l’equip de l’emissora municipal. A partir del dimecres 25 d’agost una part de l’equip tornarà per estar pendents de tota l’actualitat més propera, de Barberà del Vallès i la comarca i de nou amb especial atenció a l’evolució de la pandèmia de la Covid-19.

Per tant, el primer en reactivar-se seran els nostres serveis informatius que a partir de l’1 de setembre, amb la reincorporació de la resta de l’equip, funcionaran amb plena normalitat.

El dilluns 13 de setembre estrenarem la programació de la nova temporada 2021-2022 amb algunes novetats que us explicarem a la tornada de vacances i donant continuitat als programes propis i de col·laboradors de l’emissora municipal que ja fa temps que ocupen la nostra graella. 

Fins aleshores a la 98.1 de la FM i al nostre streaming online podreu escoltar una selecció de la millor música, els Butlletins informatius de La Xarxa, l’edició migdia de Notícies en Xarxa a les 14h i el magazin d’estiu “Obert per Vacances” de dilluns a divendres de 9 a 11 hores.

A més, ja sabeu que si voleu recuperar qualsevol dels continguts de la temporada ho podeu fer a la carta als nostres podcasts.

L’equip de Ràdio Barberà volem desitjar bones vacances a tota l’audiència i a la ciutadania de Barberà, malgrat les circumstàncies adverses sanitàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.