Informació local

L’estat de l’edifici obliga a desallotjar Ronda Santa Maria 213

L’Ajuntament de Barberà del Vallès ha procedit a notificar al veïnat de l’edifici de ronda Santa Maria, 213 el desallotjament de l’immoble.

Segons ha manifestat el consistori a través d’un comunicat, aquest matí, agents notificadors, acompanyats de membres dels cossos de seguretat, han procedit a lliurar, a totes les persones residents a l’immoble les notificacions en les quals se’ls comunicava que l’actual estat de l’edifici, el qual ha estat afectat per desperfectes en la instal·lació elèctrica, és actualment “un perill imminent per a la seguretat de les persones que hi viuen”.

Per aquest motiu des de l’Ajuntament de Barberà se’ls hi ha donat un termini perquè abandonin els habitatges. A més, segons ha manifestat el primer tintent d’alcaldia, Daniel González, també se’ls hi està proporcionant una alternativa de reallotjament temporal a aquelles famílies que es troben en situació de vulnerabilitat. Ara per ara hi ha un 40% del veïnat de l’edifici que ha estat reallotjat.

Segons ha afegit González, ja es va notificar a la propietària de l’edifici i de la seva gestió, la Sareb, la petició de desallotjament. Al no pronunciar-se, finalment ha estat el consistori el que l’ha dut a terme i ha informat al veïnat afectat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.