Informació local

Barberà registra 8 defuncions per covid a l’agost

El risc de rebrot a Barberà del Vallès, continua baixant, i tot i que segueix en un llindar alt, ha disminuït molt respecte al registrat al mes de juliol. Així doncs, segons les dades del Departament de Salut d’aquest dimarts 31 d’agost, el nostre municipi compta amb un risc de rebrot de 167 punts, 34 menys respecte a fa set dies.

La velocitat de reproducció es manté per sota de l’1, concretament 0,91, una xifra lleument més alta respecte a la de la setmana anterior.

El ritme de contagi, però, ha disminuït i en el mes d’agost s’han registrat 240 casos positius. Així des de l’inici de la pandèmia, el nostre municipi ha acumulat un total de 3.653 persones contagiades. A més, actualment es registra una persona ingressada en un centre hospitalari.

El que sí que ha augmentat lamentablement és el nombre de defuncions. Des de mitjans de maig fins a finals de juliol aquesta xifra es va mantenir en 94, però en les últimes setmanes, s’ha incrementat fins a les 102, és a dir, 8 morts més causa de la covid-19 al nostre municipi.

En paral·lel, continua creixent el nombre de persones vacunades al nostre municipi. En data d’aquest dimarts, 24.834 ciutadans i ciutadanes de Barberà ja havien rebut la primera dosi, 21.319, la segona i 23.127 ja disposen de la pauta completa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.