Notícies de la ràdio

Ràdio Barberà comença la temporada 21-22

La temporada 2021-2022 de Ràdio Barberà començarà el proper dilluns 13 de setembre. La programació de l’emissora municipal serà de continuitat, però també hi haurà espai per a algunes novetats.

La informació local i comarcal serà la prioritat una temporada més: de dilluns a divendres amb el 98.1 Notícies a càrrec de la cap de serveis informatius, Judit González, els Butlletins Informatius, un resum de l’actualitat setmanal més destacada dissabte i diumenge i notícies destacades a la web.  L’emissió de les tres edicions diàries del Notícies en Xarxa completa l’oferta informativa amb notícies més enllà de Barberà del Vallès.

Consulta tota la programació aquí i segueix llegint per conèixer tots els detalls.

T’acompanyem als matins amb continguts propers

La programació pròpia arrencarà a les 9h per quarta temporada amb El Cafè de Barberà, dedicat a la informació de servei, l’actualitat i les entrevistes de política municipal a càrrec de l’Oscar Blanco. Tot seguit continuarà amb el magazín De Ben a prop de 10 a 12h, realitzat pel Jordi Martín i l’Alba González. En la seva cinquena temporada el magazín inclourà de nou entrevistes, tertúlies, seccions amb persones col·laboradores i entreteniment.

Producció pròpia diversa i de proximitat

També es manté la franja d‘informatius temàtics de producció pròpia a les 12 hores de dilluns a divendres que vam estrenar el 2020 i que no hem pogut explotar del tot per la crisi sanitària. Els continguts seran els mateixos: un programa dedicat exclusivament al món de l’esport local, El Marcador (a càrrec de David Martín); En Segon Pla (a càrrec de l’Alba González) centrat en les curiositats del món del cinema; un programa de teatre amb especial atenció al Teatre Municipal Cooperativa, Entre bastidors (a càrrec de la Judit González); el magazín d’informació metropolitana i drets socials L’Espiell (Oscar Blanco) i Reenfoca2 (Judit González i Nuria Cabrera), que tracta temes que no criden l’atenció dels principals mitjans de comunicació.

Més espai per la gent jove

Les novetats arriben en el terreny dels col·laboradors i col·laboradores. La temporada anterior vam estrenar el programa És Trendy, a càrrec d’Andrea Hernández i Antonio Porras, dedicat a l’actualitat de les xarxes social i el món de la cultura i dirigit a la gent jove. Aquest curs s’afegeixen a l’equip Marta Niza i Silvia Fernández, que ja han col·laborat amb el magazín.

El reforç permetrà que el programa sigui setmanal enlloc de quinzenal i ampliar el seu focus a més temàtiques. Per tant, És Trendy serà el programa de referència pels interessos del jovent i un espai de formació de nous periodistes.

En la mateixa línia d’apostar pel talent juvenil inclourem una nova proposta: Un programa infame. Un programa d’humor amb experiència a altres emissores com UPF Ràdio i Ràdio Capital de l’Empordà. A més, es mantenen clàssics de la nostra graella dedicats a la música i la cultura com A la Cartai Plus d’Elegància de Rosa Maria Ortega, Guantanamera de Vicenç Robles i el Vistarama d’Elisenda Capdevila.

Música, cultura i programació infantil als vespres

Com cada temporada la graella es completa amb continguts el·laborats per diferents emissores locals que podem fer arribar a l’audiència barberenca mitjançant La Xarxa. De dilluns a divendres es podrà gaudir de programes especialitzats i informatius a les 15h i de programes musicals a les 16h. Destaca l’estrena a Ràdio Barberà del programa Col·lectius en Xarxa.Un programa de Ràdio Premià de Mar amb l’objectiu d’explicar la realitat dels col·lectius LGTBI.

Al vespre hi haurà un espai per la infància dimarts, dimecres i dijous a les 20:30h amb L’hora del conte, Bon dia Menuts i La Moixiganga. De la mateixa manera, de dilluns a divendres oferirem programació cultural i d’entreteniment fins les 11 de la nit.

Cap de setmana

Dissabte i diumenge podreu escoltar informació, els espais dedicats a les sardanes amb Coblejant i Llargs i curts, el programa juvenil És Trendy i qui vulgui podrà tornar gaudir amb les reemissions dels programes temàtics de producció pròpia i de col·laboradors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *